Reconnect & Boost Your Tribe

Voor wie?

Ieder team komt wel eens op een punt uit dat je merkt dat de spirit er even uit is. In de basis zit het goed, dat weet je, maar je voelt dat het even wat minder gaat. De collega’s verliezen onderling het contact een beetje. Zeker in deze tijd van lockdowns, het grote ‘C-woord’ en de thuiswerkrevolutie worstelen veel teams met dit fenomeen. Herkenbaar? Dan is deze training ideaal voor jullie!

Eigenlijk is dit niet echt een training, maar meer een inspiratiedag. We poken met humor en gezelligheid het vuur weer even flink op en gaan weer op zoek naar datgene wat jullie bindt. En we gaan op een heel bijzondere manier op zoek naar de oorzaak van het uitdoven van het teamvuur en hoe we dat kunnen voorkomen.

IMG-20220311-WA0028

Hoe ziet de dag er uit?

Deze dag heeft een vaste opbouw die helemaal in dienst staat van verbinden en het boosten van de teamspirit.
De activiteiten die we daarbij doen worden in overleg samen bepaald. Het is jullie dag!

Opbouw van de dag:

  • We beginnen en eindigen de dag altijd bij het kampvuur. Dat is waar we ook tussentijds samenkomen. Het is onze centrale leefplek.
  • De dag bestaat uit twee inspirerende activiteiten waarvan het kampvuurgesprek een vast onderdeel is. De andere activiteit bepalen we in overleg.
  • We raden aan om voldoende ruimte in het programma te houden, zodat mensen tijd hebben om met elkaar in gesprek te gaan.
  • Samen buiten op houtvuur koken en eten verbroedert enorm en raden wij absoluut aan als vast onderdeel van de dag!

Mogelijke activiteiten:

Het doel van de vrije activiteit is in ieder geval het weer ervaren van het gevoel van verbinding en teamspirit. Dit kan als gehele groep, maar ook in (roulerende) subgroepjes. Daarbij kun je denken aan:

  • Bushcraft & survival skills
  • Houtbewerken & andere ambachten
  • Een ’teamchallenge’ in het veld
  • Een gezamenlijke ‘verwondertocht’ in het bos
Ter oriëntatie kun je kijken bij de workshops en cursussen onder het programma (zie menu). Natuurlijk denken wij ook mee!

Groepsgrootte:

Wij richten ons op kleinschalige teams tot 12 personen. Onze ervaring is dat bij 6-8 personen de ‘Tribe-ervaring’ optimaal is. Grotere teams in overleg.

De locatie:

Ons basiskamp is Drents Lapland in Eext. Daar hebben we rust , ruimte en alle voorzieningen. Voor bepaalde activiteiten wijken we uit naar de prachtige natuur in de omgeving.

Enthousiast?!

Ben je enthousiast om met jouw team deze training te komen beleven bij de Vuurgids? Super!

Heb je nog vragen of wil je jouw ideeën vrijblijvend met ons bespreken? Helemaal goed!

Neem contact met ons op: