Voor Bedrijven

Waarom de Vuurgids?

Als je met teams werkt dan werk je met mensen. Ieder mens is anders en uniek, dus ook ieder team! Al onze activiteiten zijn daarom maatwerk. We bekijken eerst samen de uitdaging, het doel en de wensen. Vervolgens zoeken we daar de beste werkvorm bij om tot een mooi programma te komen.

 Wij richten ons specifiek op de kleinere teams van 6-8 personen. Daar ligt het optimum als het gaat om communiceren, samenwerken en onderlinge banden versterken. In overleg kunnen we ook grotere teams trainen.

We werken buiten, in de natuur en met onze handen. De werkvormen zijn actief, avontuurlijk en soms een beetje spannend (maar wel veilig!).

Voor alle bedrijfsactiviteiten werken wij op offertebasis en facturering achteraf.

family-g10d85ef61_1280
Over-vuurgids-missie

Teambuilding / Teamdag

Ben jij met je team op zoek naar een LEUKE en INSPIRERENDE dag waarbij je ook werkt aan een SERIEUS stuk TEAMBUILDING? En wil je het écht een keer anders doen dan het gangbare teamuitje of hei-sessie? Dan is een teamdag bij de Vuurgids precies wat je zoek!

We maken in overleg een uniek en inspirerend programma op maat, passend bij het team en de doelstellingen. Net als bij een tribe is het KAMPVUUR een centraal element van de teamdag. Daar wordt natuurlijk veel samen gelachen, maar er vinden ook de serieuze gesprekken plaats…

Teamtrainingen

Heb je een SPECIFIEK en AFGEBAKEND ONDERWERP waar je met je team mee aan de slag wilt, dan zijn de trainingen ideaal. Het onderwerp en de opbouw ligt op hoofdlijnen wel vast. Uiteraard passen we de training in onderling overleg aan de behoeften aan waar mogelijk.

We gebruiken de oeroude kennis en ervaring van TRIBALE SAMENLEVINGEN en de NATUUR om daar als groep iets van te leren. We kijken op andere manier naar onszelf en hoe we de dingen doen. Waar het uiteindelijkom draait is natuurlijk de praktische koppeling met het dagelijkse werk. Centrale thema’s zijn daarbij communiceren, samenwerken en onderling vertrouwen en waardering. 

teambuilding-handen

Teamontwikkeling

Heb jij met je team een pittige uitdaging die meer werk of tijd vraagt dan een teamdag of training? Of heb jij een nieuw team dat nog een tribe moet worden? Dan hebben we het over cultuurvorming of cultuurverandering. Dat kost naast hard werken ook meer tijd. Een team stel je zo samen, maar een échte tribe moet ontstaan en groeien. Voor deze uitdagingen kan de Vuurgids ondersteunen in het opstellen en faciliteren van een teamontwikkeltraject.