Wilderness Travel & Hiking

Workshops & Cursussen

Cursus (2d)

IMG_4367

Tocht Op Maat

Heb je zelf een groep en wil je een avontuurlijke tocht ondernemen? Wil je een keer met eigen rugzak de wildernis van Scandinavië verkennen of een kanotocht maken? Maar heb je hier nog geen ervaring mee?

We denken graag met jullie mee om een onvergetelijk avontuur te organiseren. Ook te combineren met bushcraft, houtbewerken en andere nature skills. Neem gerust contact op om jouw ideeën en onze mogelijkheden te bespreken.

Wilderness Guide

Als je zelf een groep hebt en jullie hebben al wel ervaring met hiken, maar je wilt gewoon als extra zekerheid een gids mee die jullie op je tocht begeleidt? Of wil je je wildernis skills naar een hoger niveau brengen? Dan is de Vuurgids ook in te huren als wildernis gids.

Daarbij kunnen we ook tijdens de tocht leuke workshops organiseren die de ervaring extra avontuurlijk maken. Waar we bij de Tocht op Maat juist de lead nemen en alles organiseren, houden we ons als gids juist een beetje op de achtergrond. We zorgen dat de tocht veilig verloopt en staan altijd klaar om mee te denken voor een avontuurlijk initiatief. Neem ook hiervoor gerust contact op om jouw ideeën en onze mogelijkheden te bespreken.