Vuur Maken Landgoed Mariahoeve

Introductie

Landgoed Mariahoeve is een fantastische boscamping midden in onze oerprovincie Drenthe. Het is een prachtige plek en er is alle ruimte om bezig te zijn met bushcraft skills. Of het nu gaat om een bivak bij een houtvuurtje, een hangmat-overnachting of het volgen van een avontuurlijke workshop. alles kan!

Van 31 maart t/m 2 april wordt het nieuwe kampeerseizoen feestelijk geopend met het evenement ‘Los In Het Bos’. Voor dit evenement moet je wel een weekend ticket aanschaffen. Op zondag worden er diverse workshops gegeven. De Vuurgids geeft een Ouder & Kind Workshop Primitief Vuur Maken.

Ouder & Kind Workshop Primitief Vuur Maken

Tijdens deze workshop kun je als ouder samen met je kind alles leren over hoe onze voorouders op een primitieve manier vuur maakten. Je begint helemaal bij het begin en werkt samen toe naar een echt kampvuur. Helemaal samen gemaakt. We gaan tondel verzamelen en we bereiden de opbouw van het vuur stap-voor-stap voor. Alle gemaakte vuren worden samengevoegd tot een groot groepskampvuur. Daarop bereiden we natuurlijk onze eigen soep voor de lunch met een lekker broodje erbij!

Data

  • Zo 02-04-2023

Prijs

Entreekaartje Los In Het Bos

Meer info

Kijk op de website van Landgoed Mariahoeve:

Foto's