Outdoor Cooking
Introductie
Zittend bij het houtvuur komen de heerlijkste geuren je tegemoet als je de deksel van de dutch oven haalt. Naast je staat iemand traditionele Gakkhu’s te bakken op de grilplaat en een stukje verderop wordt een zalm klaargemaakt om boven het vuur te grillen. Iedereen is heerlijk in de weer met potten, pannen en verse ingrediënten.
In deze workshop gaan we samen in de buitenlucht een heerlijke maaltijd bereiden op open vuur. Je leert hoe je een goed kookvuur aanlegt en gaat oefenen met verschillende kooktechnieken. Maar natuurlijk gaat het uiteindelijk om het samen genieten van je zelf gemaakte outdoor maaltijd en het buiten bezig zijn, even helemaal leven in het moment.

Data
- Voor groepen op aanvraag.
Prijs
€ 79,00
incl. eten en drinken
Alternatieven
Als je meer wilt weten over wildplukken:
De Workshop
In deze workshop leer je de basistechnieken van het koken op open vuur en alles wat daarbij komt kijken. We koken traditionele gerechten uit de natuur en gebruiken pure ingrediënten. We passen de gerechten aan aan het seizoen en er is voor alle diëten voldoende variatie. Je hoeft voor deze workshop geen voorkennis te hebben en de recepten krijg je ter inspiratie mee naar huis!
Inhoud
- Vuur maken en verschillende vuurtypen om op te koken
- De belangrijkste outdoor cooking kooktechnieken
- Prepareren en bereiden van groeten, vlees en vis
- Gebruik van kruiden en specerijen
- Koken met de Dutch Oven, de Tundra Grill en met een driepoot
Inclusief
- Instructie
- Materialen & gereedschap
- Koffie, thee & lunch
Exclusief
- Vervoer van/naar Drents Lapland
Tijden
Start: 13:00 uur
Einde: 19:00 uur
Locatie
Drents Lapland (Eext, Drenthe)
Groepsgrootte
min. 4 / max 10 personen