Maatwerk

Activiteit Op Maat

Als je zelf een groep hebt waarmee je een activiteit wilt ondernemen dan kunnen we dit voor jullie organiseren. Je kunt kiezen uit het volledige aanbod en zelf bepalen welke onderdelen je wilt doen, hoeveel tijd je daaraan wilt besteden, passend binnen jullie budget. Het is ook mogelijk om een aantal activiteiten te combineren tot een arrangement.

Onze eigen locatie “Drents Lapland” beschikt over een ruim buitenterrein met alle voorzieningen, diverse zitplaatsen met kampvuurplekken, een houtbewerkingsveld, een buitenkookterrein en een blokhut, vuurhut en Lavvu. Kijk voor meer info bij Drents Lapland.

We zitten midden in het Nationaal Park Drentsche Aa en het Unesco Geopark De Hondsrug. Dit staat garant voor een enorme variatie aan landschap en natuur waar we eindeloos rond kunnen struinen.

Kortom: alle ingrediënten voor en fantastisch avontuur in eigen land!

IMG_4367

Tocht Op Maat

Heb je zelf een groep en wil je een avontuurlijke tocht ondernemen? Wil je een keer met eigen rugzak de wildernis van b.v. Scandinavië verkennen of een kanotocht maken? Maar heb je hier nog geen ervaring mee?

We denken graag met jullie mee om een onvergetelijk avontuur te organiseren. Ook te combineren met bushcraft, houtbewerken en andere nature skills. Neem gerust contact op om jouw ideeën en onze mogelijkheden te bespreken.

Wilderness Guide

Als je zelf een groep hebt en jullie hebben al wel ervaring met hiken, maar je wilt gewoon als extra zekerheid een gids mee die jullie op je tocht begeleidt? Of wil je je wildernis skills naar een hoger niveau brengen? Dan is de Vuurgids ook in te huren als wildernis gids.

Daarbij kunnen we ook tijdens de tocht leuke workshops organiseren die de ervaring extra avontuurlijk maken. Waar we bij de Tocht op Maat juist de lead nemen en alles organiseren, houden we ons als gids juist een beetje op de achtergrond. We zorgen dat de tocht veilig verloopt en staan altijd klaar om mee te denken voor een avontuurlijk initiatief. Neem ook hiervoor gerust contact op om jouw ideeën en onze mogelijkheden te bespreken.